Over ons

Alexander
Heine

Alexander Heine

In 2003 ben ik als 20 jarige verpleegkunde- student begonnen met een online reisbureau voor reizen naar auto- en motorsportevenementen. Toen medio 2009 de financiĆ«le crisis  uitbrak, veranderde mijn leuke bestaan in een nachtmerrie. Ik verloor alles: mijn huis, boot, geld en ego.  Nog voor mijn 30ste woonde ik noodgedwongen weer bij mijn ouders en kon ik weer opnieuw beginnen.


Dit was de periode waarin mijn zoektocht ontstond om met minder inspanning meer te bereiken. Zo hoopte ik de verloren tijd te kunnen inhalen. Ik verdiepte me in de hersenwetenschap, voeding, gezondheid en kou: ijsbaden, koud douchen en ademhaling. Vooral dit laatste pas ik dagelijks toe en ik probeer iedereen te overtuigen om hetzelfde te doen.


Ik heb nu meerdere bedrijven in diverse sectoren. Dit doe ik in enkele dagen per week. De rest van de tijd vul ik met ontspanning, lezen, sporten en natuurlijk mijn dagelijkse ijsbad of koude douche. Over mijn ervaring heb ik in 2020 een boek geschreven: 'De relaxte ondernemer'. Hierin beschrijf ik mijn ondernemersverhaal en wat ik allemaal doe (of juist niet doe) om nu met minimale inspanning het maximale te bereiken. 


Ga voor meer informatie over Alexander naar www.derelaxteondernemer.nl.